93 886 17 00 C Sant Segimon 3 · 08500 Vic · Barcelona

Instal·lacions

Hospitalització

La Clínica Sant Josep, ubicada en un edifici de 3 plantes al Carrer Sant Segimon de Vic, disposa de diverses plantes d’hospitalització amb les seves corresponents unitats d’infermeria.

Les instal·lacions de la Clínica Sant Josep, disposen de 42 habitacions per a pacients de llarga estada convalescència. El tercer pis està habilitat per la unitat de pacients aguts (mèdics o quirúrgics), a més de 16 habitacions per a pacients privats o concertats amb mútues.

Disposen de 2 boxes amb capacitat per a 4 persones de cirurgia ambulatòria CMA, on els pacients són atesos i resten en observació, previs a l’alta o a l’hospitalització.

Totes les habitacions són individuals i disposen de televisió, lavabo, dutxa, llit per a un acompanyant, aire condicionat i calefacció centralitzada. La Clínica ofereix també aparcament privat per als familiars i ingressats, tres sales d’esbarjo i una capella. Està dotada d’una bona senyalització, sistemes informàtics i de megafonia, ascensors i sortides d’emergència i un sistema de gestió de residus sanitaris.

Urgències

Els serveis d’urgències estàn oberts de les 8h a les 21h a la planta baixa de la Clínica.

Quiròfans

La Clínica Sant Josep compta amb tres quiròfans totalment equipats amb les últimes tecnologies i un nou autoclau del 2018.

Rehabilitació i fisioteràpia

La Clínica Sant Josep ofereix serveis professionals de rehabilitació i fisioteràpia.

Horari:

Horari habitual: de dilluns a dijous de 8h a 20h. / divendres de 8h a 16h.
Horari d’estiu (des de mitjans de juny a mitjans de setembre): de dilluns a divendres de 8h a 16h.
Horari de nadal (des de mitjans de desembre fins després de reis): de dilluns a divendres de 8h a 16h.

Raigs X

Instal·lacions de raigs X de diagnòstic mèdic.

Horari: de 9:30 a 11 i de 17 a 19:30

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y analizar sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies