C Sant Segimon 3 - 08500 Vic (Barcelona)93 886 17 00Urgències 24 h

Instal·lacions

Hospitalització

La Clínica Sant Josep, ubicada en un edifici de 3 plantes al Carrer Sant Segimon de Vic, disposa de diverses plantes d’hospitalització amb les seves corresponents unitats d’infermeria.

A la segona planta hi ha 47 habitacions per a malalts crònics o pacients de llarga estada. El tercer pis està habilitat per la unitat de pacients aguts (mèdics o quirúrgics), a més de 18 habitacions per a pacients privats o concertats amb mútues.

Totes les habitacions són individuals i disposen de televisió, lavabo, dutxa, llit per a un acompanyant, aire acondicionat i calefacció centralitzada. La Clínica ofereix també aparcament privat per als familiars i ingressats, tres sales d’esbarjo i una capella. Està dotada d’una bona senyalització, sistemes informàtics i de megafonia, ascensors i sortides d’emergència i un sistema de gestió de residus sanitaris.

Urgències

Els serveis d’urgències estan oberts les 24 hores del dia a la planta baixa de la Clínica i disposen de boxes de cirurgia ambulatòria CMA, on els pacients són atesos i resten en observació, prèvis a l’alta o a l’hospitalització.

Quiròfans

La Clínica Sant Josep compta amb tres quiròfans totalment equipats amb les últimes tecnologies, remodelats l’any 2000.

Consultes externes

El centre hospitalari ha reformat la tardor de 2012 les consultes externes. Actual ment diposa de nou consultoris espaiosos, totalment equipats i informatitzats a disposició d’un gran nombre d’especialistes mèdics que desenvolupen la seva activitat còmodament.

Menu