C Sant Segimon 3 - 08500 Vic (Barcelona)93 886 17 00Urgències 24 h

Presentació

La Clínica Sant Josep de Vic és un centre de salut privat, fundat i regentat per les

germanes Josefines de la Caritat, que ofereix una àmplia cartera de serveis mèdics i quirúrgics les 24 hores del dia. Disposa dels millors doctors especialistes en cada disciplina i d’unes instal·lacions modernes per oferir una atenció integral als pacients, tot compaginant la vessant més humana de l’assistència, amb el desenvolupament dels nous avenços tecnològics.

Els clients privats i els usuaris d’una trentena de mútues troben a la Clínica Sant Josep diferents tipus de cobertura segons les seves necessitats: urgències, consultes externes, diagnosi, infermeria, intervencions mèdiques i quirúrgiques concretes, rehabilitació i assistència a pacients de llarga estada que precisen de la Residència Clínica Assistida.

Missió

A la Clínica Sant Josep apostem per un tracte i un caliu humà amb tota la professionalitat, seguint el tarannà religiós i cristià de la nostra fundadora Caterina Coromina i Agustí.

Assistim les necessitats de la persona tenint en compte les experiències que ha viscut i reconeixem la seva identitat individual. Respectem les seves creences i l’acompanyem en el seu recorregut vital. Potenciem la integritat, la dignitat i la pau, fonamentant-nos en un sistema de valors humanístics i altruistes.

Ens regim per les normes morals de l’església i vetllem per fer honor a la vida.

Volem que a la nostra clínica us sentiu com a casa i, alhora, rebeu una atenció professional i al màxim d’humana. Davant d’una malaltia no esteu sols, casa nostra és casa vostra i us volem fer costat.

 

Història

Origens
La fundadora
Evolució fins a l’actualitat
Menu